Advies

Advies

Als specialist op het gebied van schilder- en spuitwerk en met ons oog voor detail voorzien wij u graag van het juiste advies. Voor zakelijk, particulier, maar ook Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en vastgoedeigenaren. Wij ontwikkelen advies op maat, afgestemd op de wens en behoefte.

Advies op maat

Van verftechnisch advies tot een meerjarenonderhoudsplan. Bij Hadeco hebben we de juiste kennis in huis voor het opstellen van een passend advies en plan van aanpak voor ieder project.

Waarom Hadeco?

Kies voor een vakman die meedenkt. Bij Hadeco maken we het elke dag mooier.

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

Advies

Bij Hadeco adviseren we u graag over het volgende:

Kleur- en interieuradvies

Door het juist gebruiken van kleur krijgt een ruimte een prettige uitstraling. Bij Hadeco Schilders zijn we naast vakmannen in schilderwerk ook deskundig in kleur- en interieuradvies.

Verftechnisch advies

Als specialist in schilderwerk en ons oog voor detail voorzien wij onze klanten graag van een verftechnisch advies op maat.

Onderhoudsadvies bij monumentale panden

Goed onderhoud is cruciaal bij een monumentaal pand. Hoe de verschillende onderdelen van een monumentaal pand worden onderhouden komt heel precies.

Meerjarenonderhoudsplan

Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) wordt opgesteld om het onderhoud en de renovatie van een gebouw te plannen en beheren.

Verkoop styling

Staat uw woning al een tijd te koop en wilt u uw woning voor de beste prijs verkopen? Soms kunt u met kleine aanpassingen de woning een stuk aantrekkelijker maken voor de verkoop.

Contact

Heeft u vragen over kleur- en interieuradvies, verftechnisch advies, onderhoudsadvies bij monumentale panden, meerjarenonderhoudsplan of verkoopstyling? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Wij adviseren de klant nauwkeurig op basis van wensen en behoeften. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in kleur- en interieuradvies, verftechnisch advies, onderhoudsadvies bij monumentale panden, meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en verkoopstyling.
Kies voor een vakman die met u meedenkt. Bij Hadeco maken we elke dag mooier en staan we voor vakmanschap, persoonlijk advies, flexibiliteit en garantie.

Vragen?
Bel onze specialisten

0413 29 28 00