Verftechnisch advies

Als specialist in schilderwerk en ons oog voor detail voorzien wij onze klanten graag van een verftechnisch advies op maat. Er zijn veel soorten verf-, coatings- en diverse applicatietechnieken. Wij adviseren u graag voor het gewenst resultaat.

Verschillende soorten advies

Een verftechnisch advies omvat veel verschillende aspecten. Wij luisteren naar de wens en behoefte van de klant. We beoordelen de ondergrond en met onze jarenlange ervaring en brede kennis ontwikkelen wij een advies op maat. Wat houdt een verftechnisch advies in?

Productadvies

We bepalen de juiste verfmaterialen of soorten coatings. Dit doen we op basis van de ondergrond, de wensen van de klant en meer.

Duurzaamheid en onderhoud

We denken mee in onderhoudstechnische producten waarbij we rekening houden met verschillende ruimtes en kijken naar de levensduur van producten.

Applicatietechnieken

Kwasten, rollers of spuitapparatuur? Wij kijken welke applicatietechniek het best bij uw project past. En we houden rekening met de droogtijd.

Naast deze aspecten denken we natuurlijk na over gezondheid, veiligheid en milieu, maar ook over budget en planning. Ons verftechnisch advies omvat alle aspecten die nodig zijn voor een optimaal resultaat en een zo lang mogelijk onderhoudsinterval.

Waarom Hadeco?

Kies voor een vakman die meedenkt. Bij Hadeco maken we het elke dag mooier.

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

Contact

Heeft u vragen over verftechnisch advies of wilt u meer weten over schilder- en spuitwerk? Neem contact met ons op. Wij kijken graag mee en ontwikkelen een advies op maat.

Veelgestelde vragen

In een verftechnisch advies nemen we verschillende aspecten mee. Denk aan product- en kleuradvies, duurzaamheid en onderhoud, toepassingstechnieken, budget en planning, maar ook gezondheid en veiligheid.

Vragen?
Bel onze specialisten

0413 29 28 00