Gevelreiniging

Gevelreiniging voor zowel zakelijke als particuliere projecten. Gevelreiniging is cruciaal voor het uitvoeren van schilder- of spuitwerk. Voordat we een gevel schilderen, zorgen we ervoor dat deze grondig gereinigd wordt. Dit zorgt voor een optimaal en duurzaam resultaat.

Wat is gevelreiniging?

Bij gevelreiniging reinigen we de gevel grondig. Resten, vuil, stof of alg aangroei worden verwijderd van het oppervlak. Dit zorgt ervoor dat schilderwerk beter hecht met uiteindelijk een mooier en duurzamer eindresultaat.

Gevelreiniging wordt toegepast op steenachtige ondergronden zoals metselwerk en beton. Maar ook op houten gevels. Per oppervlak is het belangrijk nauwkeurig te werk te gaan. Na de reiniging spoelen we de gevel grondig af en is het noodzakelijk dat deze goed droogt. Bij eventuele beschadigingen repareren we eerst het oppervlak voor we de gevel schilderen of spuiten.

Waarom Hadeco Schilderwerk?

Kies voor een vakman die meedenkt. Bij Hadeco maken we het elke dag mooier.

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

De voordelen

We vertellen je graag meer over de voordelen van gevelreiniging.

  • Gevelreiniging is een duurzame oplossing. Het zorgt ervoor dat schilderwerk beter hecht. Hierdoor gaat de verflaag langer mee.
  • Regelmatige reiniging zorgt ervoor dat uw gevels langer meegaan. Tijdens de reiniging worden stoffen verwijderd die de gevel kunnen aantasten.
  • Het zorgt voor een mooier eindresultaat wanneer resten verdwenen zijn en het schilderwerk strak aangebracht kan worden op een schone gevel.

Advies

Wilt u meer weten over gevelreiniging? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.