Meerjarenonderhoudsplan

Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) wordt opgesteld om het onderhoud en de renovatie van een gebouw te plannen en beheren. ‘Meerjaren’ zegt het al: het onderhoud wordt over een langere periode verspreid. Dit plan stellen we op voor partijen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van gebouwen. Denk aan Verenigingen van Eigenaren of vastgoedeigenaren.

Onderhoudsplan

Het onderhoud van een gebouw is belangrijk en noodzakelijk. Naast het onderhoud voor particulieren, richten wij ons ook op het opstellen van meerjarenplannen voor VvE’s en grote partijen. Een paar belangrijke voordelen van het opstellen van een MJOP:

Financiële planning

Een meerjarenonderhoudsplan zorgt ervoor dat een partij de onderhoudskosten over een langere periode kan plannen en budgetteren. Onverwachte kosten worden zo beperkt.

Onderhoud op lange termijn

Dit plan zorgt voor het onderhoud van het gebouw op de lange termijn. Denk aan schilderwerk, gevelrenovaties of reparaties aan het dak of andere delen van het gebouw.

Waarde

Onderhoud helpt bij het behouden van de waarde van het gebouw. Dit is essentieel voor bijvoorbeeld vastgoedeigenaren.

Wet- en regelgeving

Een meerjarenonderhoudsplan helpt bij het voldoen aan complexe wet- en regelgeving. Denk aan veiligheidsvoorschriften en energiebesparende maatregelen.

Kortom, een meerjarenonderhoudsplan is essentieel om verschillende redenen. Bij Hadeco zijn we gespecialiseerd in het opstellen en uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

Waarom Hadeco?

Kies voor een vakman die meedenkt. Bij Hadeco maken we het elke dag mooier.

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over een meerjarenonderhoudsplan voor uw gebouw(en)? Neem contact met ons op. Wij kijken gedetailleerd met u mee.

Veelgestelde vragen

Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) wordt opgesteld om het onderhoud en de renovatie van een gebouw te plannen en te beheren op lange termijn.
Een meerjarenonderhoudsplan wordt vaak opgesteld door partijen die een of meerdere gebouwen bezitten. Denk aan Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) of vastgoedeigenaren.

Vragen?
Bel onze specialisten

0413 29 28 00