Onderhoudsadvies bij monumentale panden

Goed onderhoud is cruciaal bij een monumentaal pand. Hoe de verschillende onderdelen van een monumentaal pand worden onderhouden komt heel precies. Wij van Hadeco hebben de kennis en ervaring in huis om hierover een goed advies te geven en dit advies in uitvoering te brengen. Want elk pand is uniek en heeft speciale aandacht nodig.

Waarom monumentale panden onderhouden?

Monumentale panden zijn meer dan alleen steen: ze dragen geschiedenis met zich mee. Het behouden van deze prachtige structuren gaat verder dan alleen de schoonheid van het pand; het is ook een verantwoordelijkheid om ze functioneel en veilig te houden voor de toekomst. Dit is waar Hadeco in adviseert, maar ook uitvoert.

Onze aanpak

Wij begrijpen dat monumentale panden geen standaard behandeling vereisen maar vragen om een op maat gemaakte aanpak:

  • Grondige inspectie: voordat we aan de slag gaan, voeren we een grondige inspectie uit. We doorgronden de historie van het pand, identificeren potentiële problemen en evalueren de staat van het schilderwerk, houtwerk en andere oppervlakken.
  • Authentiek kleuradvies: monumentale panden hebben vaak unieke kleurenschema’s die hun stijl en tijdperk weerspiegelen. Onze kleurexperts zorgen ervoor dat de verfkleuren authentiek zijn en de essentie van het pand behouden.
  • Vakkundig schilderwerk: onze schilders werken met oog voor detail en passie voor het behouden van de historische charme van het pand. We gebruiken hoogwaardige materialen en technieken voor duurzaamheid en schoonheid.
  • Restaurantie van houtwerk: houtwerk is vaak een cruciaal kenmerk van monumentale panden. We herstellen beschadigd houtwerk met zorg en expertise, zodat het pand zijn oorspronkelijke schoonheid behoudt.
  • Preventief onderhoud: naast herstelwerkzaamheden bieden we ook preventief onderhoud om verdere schade te voorkomen. We grijpen in voordat problemen verergeren.

Waarom Hadeco?

Kies voor een vakman die meedenkt. Bij Hadeco maken we het elke dag mooier.

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

Contact

Heeft u vragen over onderhoud bij monumentale panden? Of is uw monumentale pand toe aan zorg en aandacht? Wij adviseren u graag over alles wat daar bij komt kijken. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Veelgestelde vragen

Monumentale panden zijn meer dan steen: ze dragen geschiedenis met zich mee. Het behouden van deze prachtige structuren gaat verder dan alleen de schoonheid van het pand; het is ook een verantwoordelijkheid om ze functioneel en veilig te houden voor de toekomst.
We begrijpen dat monumentale panden geen standaard behandeling vereisen, maar vragen om een op maat gemaakte aanpak. Deze bestaat uit een grondige inspectie, vakkundig schilderwerk, restauratie van houtwerk en preventief onderhoud.

Vragen?
Bel onze specialisten

0413 29 28 00