Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk zorgt voor een frisse uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Onder schilderwerk buiten valt de buitenkant van een gebouw. Denk hierbij aan buitenmuren, deuren, kozijnen, gevels, houtwerk en dakkapellen. Van verschillende technieken tot een onderhoudsplan op maat. Wij weten als geen ander waar u op moet letten bij buitenschilderwerk.

Waarom buitenschilderwerk?

De buitenkant van uw woning, appartementencomplex of bedrijfspand krijgt veel te verduren. Onder andere door wisselende weersomstandigheden als zon, neerslag, vocht en wind. Belangrijk dus om dit goed te onderhouden en zo grotere reparaties en kosten te voorkomen. Een paar belangrijke voordelen van het bijhouden van schilderwerk buiten:

  • Het beschermt een gebouw tegen weersomstandigheden. De verflaag beschermt materiaal tegen zon, regen, wind en vorst. Zo voorkomt u houtrot of scheuren in het metselwerk.
  • Het verlengt de levensduur van een gebouw. Materialen gaan langer mee wat grote reparaties en kosten voorkomt.
  • Het verbetert de waarde van een gebouw. Het oog wil ook wat! Een verzorgde uitstraling werkt bij en versterkt bepaalde kenmerken van een gebouw.

Waarom Hadeco?

Kies voor een schilder die meedenkt. Bij Hadeco maken we het elke dag mooier.

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

Onderhoudsplan op maat

Wij doen er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Zo werken we met een fotosimulatie. Hierdoor kunnen we het eindresultaat al laten zien, voordat we starten met de klus. Ook helpt een onderhoudsplan. Wij ondersteunen u graag in:

Schilderwerk

Reparaties

Houtrotsanering en deelvervanging

Schoonmaak en gevelreiniging

Stucwerk

Kleinschalig timmerwerk

Leveren en monteren van glasproducten

De beste maanden om schilderwerk buiten aan te pakken is de periode van april tot en met oktober. Natuurlijk is het bijwerken van schilderwerk buiten altijd weersafhankelijk. Voor sommige projecten zoals het schilderen van een VvE complex werken we met een meerjarenonderhoudsplan. Ook zijn we gespecialiseerd in het verrichten van onderhoud voor monumentale panden. Meer advies hierover? Neem contact met ons op.

Houtrotsanering

Houtrot is vaak het gevolg van vochtproblemen en komt voor bij houten materialen zoals deuren en dakkapellen maar vooral bij kozijnen. We vervangen of herstellen het beschadigde hout: denk aan deelvervanging, houtreparatie met expoxy, maar ook kleinschalig timmerwerk. Het is belangrijk om houtrot op tijd aan te pakken. Zo voorkomt u verdere schade aan omliggend hout. Regelmatig onderhoud van het schilderwerk kan houtrot voorkomen.

Advies

Heeft u vragen over schilderwerk buiten? Wij adviseren u graag over materiaalgebruik, verftechnieken, onderhoud en meer. Naast schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in houtrotsanering en kleinschalig timmerwerk. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Veelgestelde vragen

Ons advies is om buitenschilderwerk om de 5 jaar aan te pakken. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het materiaal en de weersomstandigheden.
Doorgaans zijn april tot en met oktober de beste maanden om het schilderwerk buiten aan te pakken. Het weer blijft natuurlijk een belangrijke factor hierin.
Onder buitenschilderwerk verstaan we al het schilderwerk voor uw woning of kantoor. Denk hierbij aan het schilderen van buitenmuren, deuren, gevels, kozijnen, dakkapellen, houtwerk en meer. We zijn ook gespecialiseerd in houtrotsanering en verwijderen of herstellen houtrot.

Vragen?
Bel onze specialisten

0413 29 28 00