Spuitwerk

Hadeco Schilders is naast schilderwerk ook bedreven in verschillende spuittechnieken zoals het spuiten van latex muurverf, (verwarmd) spuiten van lakverf, het spuiten met 2k lakken, spuiten van damwand & gevelbekleding én we beschikken over een eigen spuiterij. Bij Hadeco regelen we het allemaal.

Met spuitwerk zit u goed op veel verschillende vlakken. Het eindresultaat is altijd super strak. Doordat de verf dikker en gelijkmatiger wordt aangebracht is de bescherming optimaal en gaat het aanbrengen ervan razendsnel. En omdat we in onze schilders werkplaats uitsluitend gebruik maken van watergedragen verf is Hadeco spuitwerk ook nog eens milieuvriendelijk.

De stappen bij het spuiten van lakverf

Het spuiten van lakverf is een techniek die wordt gebruikt om een glad en gelijkmatig oppervlak te creëren op verschillende materialen, zoals hout, metaal of kunststof. Bij Hadeco gaan we als volgt te werk:

  1. Een goede voorbereiding is het halve werk: we zorgen dat het te schilderen oppervlak schoon, droog en vrij van stof en vuil is. Dat het op de juiste wijze wordt voorbehandeld. Maar ook dat de oppervlakken die u niet geverfd wilt hebben, beschermd zijn.
  2. Het kiezen van de juiste lakverf: Hadeco beschikt over een uitgebreide productkennis door jarenlange ervaring. We kijken met u mee en adviseren een verf die geschikt is voor het oppervlak en de toepassing.
  3. Aan de slag: we zorgen dat de verf klaar is voor gebruik en optimaal is voor een betere spuitbaarheid. We gebruiken de beste apparatuur van Graco voor een egaal resultaat.
  4. Duurzame afwerking: voor een duurzame afwerking is het vaak nodig om meerdere lagen verf aan te brengen. Daarmee is de ondergrond voor een lange tijd beschermd.

Waarom Hadeco?

Kies voor een vakman die meedenkt. Bij Hadeco maken we het elke dag mooier.

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

Spuitwerk

Bij Hadeco zijn we gespecialiseerd in verschillende spuitwerktechnieken:

Spuiten van latex muurverf

Bij Hadeco Schilders spuiten we latex muurverf op elke standaard ondergrond: van bestaand of nieuw stucwerk tot systeemplafond. Lees alles over het spuiten van latex muurverf.

Spuiten van lakverf

Bij Hadeco beschikken we over jarenlange expertise in het toepassen van lakverf spuittechnieken.

Spuiten damwand en gevelbekleding

Bij Hadeco spuiten we damwand en gevelbekleding om het uiterlijk van uw pand of woning te verbeteren.

Akoestisch spuitwerk

Bij Hadeco Schilders kunt u terecht voor akoestisch spuitwerk. Ook wel akoestisch spuitmortel of spuitpleister genoemd.

Spuiterij (werkplaats)

Bij Hadeco spuiten we niet alleen op locatie maar beschikken we ook over een eigen spuiterij in onze schilderswerkplaats. Hier zorgen we voor de perfecte afwerking van verschillende objecten.

Brandwerend spuit- en schilderwerk

Verschillende technieken en materialen maken het mogelijk om oppervlakken brandwerend te maken.

Producten

Bij Hadeco gaan we voor kwaliteit en maken we het elke dag mooier. Daarvoor maken we gebruik van de juiste kwaliteit producten. We werken merkonafhankelijk waardoor we per product voor de beste kwaliteit en leveranciers gaan. Een aantal producten en leveranciers waar wij al jarenlang mee werken zijn Sikkens, Sigma Coatings, Boonstoppel, Biccs, Bohme. Heeft u vragen over een van onze producten of leveranciers? Neem dan contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen over spuitwerk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen of adviseren u graag.

Veelgestelde vragen

Met spuitwerk zit je goed op veel verschillende vlakken. Het eindresultaat is altijd super strak, doordat de verf dikker en gelijkmatiger wordt aangebracht is de bescherming optimaal en daarnaast gaat het aanbrengen ervan razendsnel.
Hadeco is gespecialiseerd in het spuiten latex muurverf, lakverf, het spuiten van damwand & gevelbekleding en beschikt over een eigen spuiterij.

Vragen?
Bel onze specialisten

0413 29 28 00