Over ons

Wij zijn Hadeco Schilders

In 2005 startte Harm van den Hurk ‘Hadeco Schilders’ als een eenmanszaak. Tegenwoordig is Hadeco uitgegroeid tot een veelzijdig schilders- en onderhoudsbedrijf met een mooi team aan medewerkers. Door de groei van het bedrijf trad Marleen Willems op 1 januari 2017 toe als mede-eigenaar van Hadeco. Ze is nu niet alleen de partner van Harm in hun persoonlijke leven, maar ook in het zakelijke aspect.

Hadeco bedient zowel particuliere klanten, bedrijven en Vve’s . We staan bekend als een innovatief bedrijf met een team van enthousiaste, gedreven mensen die altijd bereid zijn dat extra stapje te zetten. Met jaren ervaring in de schildersbranche zijn onze schilders van alle markten thuis. Of het nu gaat om een kleine renovatie of een volledige binnen- of buiten schilderbeurt, we streven altijd naar het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. Onze schilders zijn naast vakbekwaam ook erg vriendelijk en betrokken. We begrijpen dat uw woning of kantoor een speciale plek is, en we behandelen het met de zorg en aandacht die het verdient.

Layer Hadeco

Waarom Hadeco?

Wij staan voor vakmanschap, persoonlijk advies, flexibiliteit en garantie. Bij Hadeco kiest u voor een vakman die meedenkt. Wij maken elke dag mooier.

Vakmanschap

Wij verstaan ons vak. Vakmanschap is leveren wat u van ons verwacht.

Persoonlijk advies

Wij combineren onze kennis met de wensen binnen uw budget.

Flexibiliteit

Jonge en enthousiaste vakmannen die pas stoppen als de klus geklaard is.

Garantie

Gekwalificeerd ‘OnderhoudNL’ Garantiebedrijf voor zekerheid en kwaliteit.