VvE Belang

Wij, van Hadeco Schilders, voeren onderhoud en werkzaamheden uit voor VvE’s. Als deelnemer van het keurmerk OnderhoudNL Garantie dragen wij ook het VvE-Belang label. We vertellen u graag meer over dit label, het belang en de voordelen.

Wat is het VvE Belang?

Het VvE Belang is de Belangenorganisatie van Appartementseigenaren. Dit belang ondersteunt Verenigingen van Eigenaren bij taken, waardoor deze beter uitvoerbaar zijn. De samenwerking tussen OnderhoudNL Garantie en VvE Belang richt zich op het leveren van gegarandeerde schilder- en onderhoudswerken. Wilt u meer informatie over VvE Belang? Neem contact met ons op of kijk op de website.

OnderhoudNL Garantie

Onderhoud NL is een branchevereniging waarbij ongeveer 2.000 bedrijven zijn aangesloten. Hadeco Schilders is daar een van. Sinds 2023 maakt Harm van den Hurk, eigenaar Hadeco Schilders, deel uit van het landelijke bestuur (sector Schilders) van OnderhoudNL. Lees hier meer over OnderhoudNL Garantie.

De voordelen

Doordat wij aangesloten zijn bij deze toonaangevende keurmerken/labels, bieden wij vele voordelen. Denk aan garantie en kwaliteit, maar ook vakmanschap en extra bescherming. Wilt u meer weten over de voordelen van onze keurmerken? Neem dan contact met ons op. Wij lichten u graag verder in hierover.