Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk, wij regelen het. Hadeco zorgt voor een frisse look. Van plafonds en badkamers tot complete woningen, kantoren of gebouwen. In iedere ruimte passen wij de juiste technieken toe.

Schilderwerk bij Hadeco

Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerken voor grote projecten: kantoorpanden, woningen of complete appartementencomplexen. Wij denken graag mee in het onderhoudsplan en bij grote projecten is het ook mogelijk dat we gefaseerd te werk gaan en een meerjarenplan opstellen. Dit doen we onder andere voor veel grote projecten in steden zoals ‘s-Hertogenbosch, voor de VvE (Vereniging van Eigenaren).

Waarom Hadeco?

Kies voor een schilder die meedenkt. Bij Hadeco maken we het elke dag mooier.

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

Schilderwerk

Bij Hadeco zijn we gespecialiseerd in verschillende schilderwerktechnieken:

Binnenschilderwerk

Creëer warmte en sfeer in uw woning, kantoor of andere ruimte door middel van binnenschilderwerk. Van plafonds, tot kozijnen en deuren.

Buitenschilderwerk

Van buiten net zo mooi als van binnen. Wij denken met u mee, ook op gebied van het onderhoud van buitenschilderwerk.

Schilders werkplaats

In onze schilders werkplaats gaan we aan de slag met het schilderen, spuiten, restaureren of behandelen van meubels, radiatoren, deuren, keukens, balkonhekken en meer. U bedenkt het, wij pakken het op.

Vloercoatings

Een vloercoating beschermt uw vloer tegen vuil en vocht. Deze vloercoatings brengen wij professioneel aan op bestaande vloeren. Deze vloer is makkelijk te onderhouden.

Voegafdichtingen

Het is belangrijk dat kitaansluitingen goed afgedicht worden. Het voorkomt onder andere scheuren in de gevel. Lees meer over voegafdichtingen.

Producten

Bij Hadeco gaan we voor kwaliteit en maken we het elke dag mooier. Daarvoor maken we gebruik van de juiste kwaliteit producten. We werken merkonafhankelijk waardoor we per product voor de beste kwaliteit en leveranciers gaan. Een aantal producten en leveranciers waar wij al jarenlang mee werken zijn Sikkens, Sigma Coatings en Boonstoppel. Heeft u vragen over een van onze producten of leveranciers? Neem dan contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen over schilderwerk voor binnen of buiten, vloercoatings of voegafdichtingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen of adviseren u graag.

Veelgestelde vragen

Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerken voor grote projecten: kantoorpanden, woningen of complete appartementencomplexen. Wij verrichten binnen- en buitenschilderwerk, vloercoatings en voegafdichtingen. Ook beschikken we over onze eigen schilders werkplaats.
Schilderwerk is beeld- en vaak sfeerbepalend en geeft rust, warmte en gezelligheid. Het beschermt een ruimte tegen weersinvloeden en het verlengt de levensduur van een gebouw of ruimte.
Jazeker, onderhoud is erg belangrijk en zorgt buiten voor bescherming tegen weersomstandigheden als vocht, warmte, hitte of kou. Bij goed onderhoud beperk je onnodige onderhoudskosten en blijft de uitstraling van een pand in tact.

Vragen?
Bel onze specialisten

0413 29 28 00