Zakelijk

Bij Hadeco Schilders zijn we, naast particulier en voor VvE’s ook werkzaam in de zakelijke markt. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in schilder- en spuitwerk, gevelrenovaties, behangen, beglazing en onderhoud. In de zakelijke wereld voelen wij ons al jaren thuis. Onze vaste klantenkring bestaat uit VvE’s, aannemers, interieurarchitecten, horecabedrijven, gemeentes, verenigingen, instellingen en industrie.

Onze medewerkers zijn flexibel: zo zijn we in overleg bereid om ‘s avonds en in het weekend te werken, zodat u als opdrachtgever minimale hinder ondervindt. En wanneer we overdag werken, dan zorgen we voor een goed doordachte planning zodat de overlast beperkt blijft!

Zakelijke branches

Lees meer over wat Hadeco Schilders betekent voor aannemers, horeca en detailhandel en de industriële branche.

Aannemers

Wij hebben veel ervaring als het gaat om de transformatie en/of (her)bestemming van gebouwen. Lees wat we betekenen voor aannemers.

Horeca en detailhandel

Wij zijn horecatijgers als het gaat om (re)styling en transformeren van horecagelegenheden of detailhandel. Lees wat we betekenen voor de horecabranche.

Industrie

Wij zijn dagelijks actief in verschillende branches, waaronder ook de industriële branche voor staalbouw bedrijven.

Onze zakelijke projecten

Benieuwd naar onze projecten voor particulieren, zakelijk, horeca- en detailhandel, maar ook de industriële branche? Bekijk ons werk.

Waarom Hadeco?

Kies voor een vakman die meedenkt. Bij Hadeco maken we het elke dag mooier.

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf? Neem contact met ons op. Wij kijken gedetailleerd met u mee.