Layer

Hadeco Schilders heeft nog meer in huis. Sinds 2023 gebruiken we een extra handelsnaam: Layer. In de moderne bouwwereld zien we een opvallende trend: het toenemende gebruik van hout in zowel renovatie, onderhoud als nieuwbouwprojecten. Bij Layer begrijpen we de behoefte van onze klanten met betrekking tot duurzaamheid als geen ander. Hout voegt een natuurlijke, warme uitstraling toe aan elk project, en dat op een duurzame manier. Layer is niet alleen milieubewust, maar ook bijzonder trendy en esthetisch verantwoord.

Wat kan Layer betekenen?

Layer biedt een oplossing voor thermisch gemodificeerde houtsoorten. En ja, deze houtsoorten vergrijzen na verloop van tijd natuurlijk, wat voor velen juist de charme van hout is. Maar hier begint ons verschil. Waar de één kiest voor een natuurlijke vergrijzing, wil de ander juist dat het hout gelijkmatig vergrijst en ook onder specifieke delen van de woning vergrijst (bijvoorbeeld een overkapping of overstek). Het hout al voor de montage een grijze tint? Of de originele kleur die behouden blijft? Wat de wensen ook zijn, Layer biedt een oplossing op maat.

Onze aanpak

Wij spelen in op deze groeiende markt met een innovatieve aanpak. Onze houtbehandelingen zijn niet alleen aangepast aan specifieke voorkeuren, maar ook milieuvriendelijk dankzij het gebruik van biobased verfproducten. Wij begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden wij maatwerk. Wilt u de kleuren eerst zien en voelen voordat u een beslissing neemt? Geen probleem. Wij sturen graag monsters en stalen toe, zodat u de kleuren echt kunt ervaren. Heeft u zelf ideeën omtrent de afwerking? Wij hebben de oplossing.

Onderhoud

Naast het aanbieden van onze houtbehandelingen, zijn wij ook dé partner in onderhoud voor bestaande gevel- en dakbekleding. Ons ervaren team blaast oud en verweerd hout nieuw leven in door middel van intensieve reiniging, schimmelverwijdering en het opnieuw kleuren van het hout. Wij maken gebruik van verschillende applicatietechnieken en productgroepen, met als doel een duurzame aanpak voor een langdurige levensduur.

Kosten

Bij Layer geloven we in transparantie en klanttevredenheid. Daarom bieden wij kosteloos een stalenservice op maat aan wanneer u besluit om het hout door ons te laten behandelen. Bovendien regelen we, wanneer gewenst, het transport van het hout naar de bouwlocatie. Regelt u liever zelf het transport maar heeft u geen trailer? Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van onze trailer. Wij laden de trailer en berichten u wanneer deze klaarstaat.

Contact

Heeft u vragen over Layer of wilt u stalen aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen of adviseren u graag.

Veelgestelde vragen

Layer biedt een oplossing voor thermisch gemodificeerde houtsoorten. In de moderne bouwwereld zien we namelijk een opvallende trend: het toenemende gebruik van hout in zowel renovatie, onderhoud als nieuwbouwprojecten. Wij spelen in op de groeiende markt met een innovatieve aanpak.
Ja, naast het aanbieden van onze hout behandelingen, zijn wij ook uw partner in onderhoud voor bestaande gevel en dakbekleding.

Vragen?
Bel onze specialisten

0413 29 28 00