Spuiterij (werkplaats)

Bij Hadeco spuiten we niet alleen op locatie maar beschikken we ook over een eigen spuiterij in onze schilders werkplaats. Hier zorgen we voor de perfecte afwerking van verschillende objecten. Zo spuiten we deuren, keukens, balkonhekken, meubelstukken en meer. Wij gaan efficiënt aan de slag en u wordt niet gestoord in uw woning of bedrijfspand. Onze werkplaats is gevestigd in Berlicum.

Diverse toepassingen

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Of het nu gaat om het spuiten van oude meubelstukken tot moderne keukens of het beschermen van industriële onderdelen met duurzame coatings. Onze veelzijdige werkplaats kan aan verschillende behoeften voldoen en wij zorgen altijd voor een perfect resultaat. Bij Hadeco kan het allemaal.

Onze producten

Wij gaan voor kwaliteit en maken het elke dag mooier. Daarvoor maken we in onze spuiterij gebruik van de juiste kwaliteit producten. We werken merkonafhankelijk waardoor we per product voor de beste kwaliteit en leveranciers gaan. Een aantal producten en leveranciers waar wij al jarenlang mee werken zijn Sikkens, Sigma Coatings, Biccs, Bohme.

Waarom Hadeco?

In onze spuiterij werkplaats begrijpen we dat elk project uniek is. We bieden advies op maat en begeleiden onze klanten gedurende het hele proces, van kleurselectie tot uiteindelijke aflevering. Kies voor een ervaren vakman die met u meedenkt. Bij Hadeco maken we elke dag mooier:

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

Contact

Heeft u vragen over onze werkplaats? Of over een van onze producten of leveranciers? Neem dan contact met ons op. Wij helpen of adviseren u graag.

Veelgestelde vragen

Ja, onze eigen spuiterij is gevestigd in Berlicum. Naast onze eigen spuiterij, spuiten wij ook op locatie.
Bij Hadeco spuiten we deuren, keukens, balkonhekken, meubelstukken en meer. In onze eigen spuiterij kunnen we efficiënt aan de slag en u wordt niet gestoord in uw woning of bedrijfspand.

Vragen?
Bel onze specialisten

0413 29 28 00