“ Mooier, dat kunnen wij maken ”

Behangen

Wij behangen! Enkele van onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van behang op wanden, plafonds en andere oppervlakken. Wij denken mee in het voorbereidende werk, het behangen en het creëren van een naadloze afwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van behang? We vertellen u hier graag meer over.

Behangwerk

Behangen is een precisiewerk waarbij een aantal dingen belangrijk zijn: het voorbereiden van de oppervlakte, het aanbrengen van het behang en de naadloze en professionele afwerking. Het is een relatief snelle en schone manier om een ruimte om te toveren en de ontwerpmogelijkheden zijn oneindig. Van klassieke patronen tot sierlijke vormen, met behang kunt u alle kanten op.

De voordelen van behangen?

Behangwerk brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst biedt het een beschermlaag voor muren en oppervlakten waardoor deze beter beschermd zijn tegen slijtage, vlekken en andere vormen van beschadiging. Denk aan ruimtes in kinderopvang, kinderkamers of drukbezochte gangen. Daarnaast biedt behangwerk eindeloze ontwerpmogelijkheden. Denk aan verschillende kleuren, patronen en ontwerpen. U kunt elke ruimte personaliseren naar wens.

Waarom Hadeco?

Kies voor een vakman die meedenkt. Bij Hadeco maken we het elke dag mooier.

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

Mogelijkheden met behang

Behangwerk kan volledig afgestemd worden op verschillende ruimtes en interieurstijlen. Naast het werken met verschillende ontwerpen, zijn onze vakmannen ook gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende texturen. Denk aan reliëf behang om zo wanden nog levendiger te maken. Met de juiste techniek en creativiteit transformeren onze vakmannen een ruimte om naar de wens en behoefte van de klant.

Wat we zoal verwerken:

  • Renovlies behang
  • Glasvezelbehang
  • Decoratief behang
  • Fotobehang
  • Airtex PVC behang
  • Naadloos behang; full color geprint uit één deel. Met een eigen ontwerp of maatwerk design ontwikkeld door ons

Advies

Naast een team aan ervaren specialisten, zijn we ook decoratief gespecialiseerd. We ontwerpen ruimtes en denken verder mee dan enkel kleuren en technieken. Dit in combinatie met ons brede aanbod aan diensten voorzien we regelmatig het totaalplaatje van de klant. Met ons creatieve vermogen, denken we graag met u mee.

Contact

Heeft u vragen over onze dienst behangen? Neem dan contact met ons op. Ons team aan specialisten adviseren en helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Ja, wij denken mee in het voorbereidende werk, het behangen en het creëren van een naadloze afwerking. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Behangwerk biedt een beschermlaag voor muren en oppervlakten waardoor deze beter beschermd zijn tegen slijtage, vlekken en andere vormen van beschadiging. Het biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden. Denk aan verschillende kleuren, patronen en ontwerpen. U kunt elke ruimte personaliseren naar wens.

Vragen?
Bel onze specialisten

0413 29 28 00