OnderhoudNL Garantie

Wat is OnderhoudNL Garantie en wat betekent het voor u? Wij lichten het graag toe. OnderhoudNL is een branchevereniging waar ongeveer 2.000 bedrijven bij zijn aangesloten. Hadeco Schilders is daar een van.

Keurmerk

Hadeco Schilders is aangesloten bij OnderhoudNL Garantie, het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders en onderhoudsbedrijven. Als schildersbedrijf voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen van het keurmerk. Zo bieden wij opdrachtgevers bepaalde voordelen die andere schildersbedrijven niet altijd bieden. Denk aan zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

OnderhoudNL Garantie

De voordelen

Wanneer u kiest voor een schildersbedrijf met OnderhoudNL Garantie, zoals Hadeco Schilders, brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Een aantal van deze voordelen zijn.

Kwaliteitsgarantie

Uw schilderwerk voldoet aan hoge kwaliteitsnormen.

Vakmanschap

Uw schilderwerk wordt uitgevoerd door gekwalificeerde professionals; ervaren vakmannen.

Extra bescherming

Het keurmerk biedt extra bescherming, dekking en zekerheid. Het biedt garantie voor eventuele herstelwerkzaamheden bij onverwachte problemen.

Geruststelling

U kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Het biedt extra rust en bescherming voor een investering in schilderwerk.

Vereniging van Eigenaren VVE

Contact

Wilt u meer weten over het keurmerk of de branchevereniging? Neem contact met ons op. Of ga naar onderhoudnl.nl/garantie Wij vertellen er u graag meer over!