Vereniging van Eigenaren (VvE)

Bij Hadeco zijn we, naast zakelijke en particuliere projecten, ook gespecialiseerd in groot onderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VvE). Naast gedetailleerd advies en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, zorgen we ook voor duidelijke communicatie richting de bewoners.

Wat is een VvE?

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) is opgericht door eigenaren van appartementen, woningen of een gebouw. Deze groep mensen bezitten samen een gebouw, bijvoorbeeld een appartementencomplex. Gezamenlijk regelen ze het beheer en onderhoud van gedeelde ruimtes. Denk hierbij aan het trappenhuis, dak en/of de tuin.

Communicatie is key!

We verrichten regelmatig onderhoud voor VvE’s. Hierdoor weten we hoe belangrijk het is om duidelijk te communiceren en overzichtelijk te werk te gaan. Zo weten de bewoners precies waar ze aan toe zijn en hoe de werkzaamheden en planning ervoor staan.

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en opstellen van een Meerjarenonderhoudsplan, oftewel een MJOP. Een plan dat we opstellen voor partijen die verantwoordelijk zijn voor gebouwen, waaronder Vereniging van Eigenaren. Lees alles over een Meerjarenonderhoudsplan.

Waarom Hadeco?

Kies voor een vakman die meedenkt. Bij Hadeco maken we het elke dag mooier.

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

VvE-Label & OnderhoudNL

Het VvE-Label geeft inzicht in de energieprestaties van gebouwen van de Vereniging van Eigenaren. Het label stimuleert energiezuinige maatregelen. OnderhoudNL is een brancheorganisatie voor onderhoud, renovatie en isolatie van vastgoed. Hierbij ligt de focus op professionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Bent u aangesloten bij de belangenorganisatie VvE-Belang? Maak dan gebruik van de exclusieve afspraken tussen VvE-Belang en de OnderhoudNL Garantiebedrijven. Zo wordt bijvoorbeeld groot onderhoudswerk, dat wordt uitgevoerd vanuit het reservefonds, kosteloos door een externe controleur geïnspecteerd op de uitgevoerde kwaliteit.

Contact

Heeft u vragen over VvE, het VvE Belang een Meerjarenonderhoudsplan? Neem dan contact met ons op. Onze vakmensen denken graag mee en adviseren u verder.