“ Zo helder als glas ”

Projectbeglazing

Bij Hadeco bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar hoogwaardige projectbeglazing. Met jarenlange ervaring in de schildersbranche zijn wij ook uw betrouwbare partner voor alle glas gerelateerde projecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herstelwerkzaamheden. Hadeco levert vakmanschap en kwaliteit.

Onze expertise in Projectbeglazing

Bij Hadeco begrijpen we dat beglazing zowel functioneel als duurzaam moet zijn. Onze experts werken nauw samen met aannemers en projectontwikkelaars om glasoplossingen te creëren die naadloos aansluiten bij elk project. Of het nu gaat om grote commerciële projecten, kleine complexen of industriële gebouwen, wij hebben de kennis en ervaring om aan elke specifieke behoeften te voldoen.

De voordelen van Hadeco Projectbeglazing

We hebben een aantal voordelen van projectbeglazing op een rij gezet:

  • Duurzaamheid: We gebruiken hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en andere omgevingsfactoren, waardoor de beglazing langer meegaat.
  • Energie-efficiënt: Onze glasoplossingen dragen bij aan energiebesparing door uitstekende isolatie. Dit betekent lagere energiekosten voor uw project én een verminderde ecologische voetafdruk.
  • Esthetiek: We begrijpen dat het uiterlijk van beglazing een grote rol speelt in het algehele ontwerp van een gebouw. Onze beglazing biedt diverse opties; van strakke moderne lijnen tot meer traditionele ontwerpen, zodat elk project naar wens opgeleverd wordt.
  • Veiligheid: Veiligheid staat voorop bij Hadeco. We bieden glasoplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Waarom Hadeco?

Kies voor een vakman die meedenkt. Bij Hadeco maken we het elke dag mooier.

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

Dealer van BENGglas

Bij ons begrijpen we dat elk project uniek is en speciale aandacht verdient. Daarom zijn we bij Hadeco altijd op zoek naar de beste en modernste producten om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Een van onze dealers in glas is: BENGglas. Ultra dun en extreem isolerend. Dit vacuümglas is volledig gehard, geluidsisolerend, recyclebaar en duurzaam.

BENGglas

Bij Hadeco begrijpen we dat elk project uniek is en speciale aandacht verdient. Een van die producten is: BENGglas. Een nieuw soort glas dat helpt om warmte vast te houden en er tegelijk mooi uitziet.

Advies op maat

Naast een team aan ervaren specialisten, zijn we ook decoratief gespecialiseerd. We ontwerpen ruimtes en denken verder mee dan enkel kleuren en technieken. Dit in combinatie met ons brede aanbod aan diensten voorzien we regelmatig het totaalplaatje van de klant.

Contact

Heeft u vragen over projectbeglazing? Neem dan contact met ons op. Wij helpen of adviseren u graag.

Veelgestelde vragen

Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle glas gerelateerde projecten. Denk aan nieuwbouw, renovatie- of herstelwerkzaamheden. Projectbeglazing is alle glasoplossingen binnen een project.
Een aantal voordelen zijn duurzaamheid, enerfie-efficiënt, estetiek en veiligheid. Lees de volledige toelichting van deze voordelen op onze website.
BENGglas is een van onze dealers in glas. Dit vacuümglas is volledig gehard, geluidsisolerend, recyclebaar en duurzaam. Ultra dun en extreem isolerend!

Vragen?
Bel onze specialisten

0413 29 28 00