BENGglas

Bij Hadeco begrijpen we dat elk project uniek is en speciale aandacht verdient. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste en modernste producten om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Een van die producten is: BENGglas. Een nieuw soort glas dat helpt om warmte vast te houden en er tegelijk mooi uitziet.

Waarom BENGglas?

BENGglas is gehard vacuüm isolatieglas dat gebruikt kan worden voor elk soort gebouw. Het helpt om minder energie te verbruiken en zorgt ervoor dat het binnen lekker warm is. Het geluid van buiten is minder goed te horen en het glas ziet er ook nog eens prachtig uit. Hoe één soort glas zoveel voordelen met zich meebrengt?

BENGglas bestaat uit twee of meer stukken glas met lucht ertussen. De lucht is gevuld met een gas dat warmte tegenhoudt. Met dit gehard, dun en lichtgewicht glas zit u dus altijd goed!

Waarom Hadeco?

Kies voor een vakman die meedenkt. Bij Hadeco maken we het elke dag mooier.

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

Contact en Advies

Bent u klaar om de voordelen van BENGglas te ontdekken voor uw project? Of heeft u vragen over de producten van BENGglas? Neem een kijkje op de website van BENGglas of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Veelgestelde vragen

Vragen?
Bel onze specialisten

0413 29 28 00