Akoestisch spuitwerk

Bij Hadeco Schilders kunt u terecht voor akoestisch spuitwerk, ook wel akoestisch spuitmortel of spuitpleister genoemd. Deze toepassing zorgt ervoor dat oppervlakken geluidsabsorberend worden.

Waarom akoestisch spuitwerk?

Akoestisch spuitwerk verbetert de akoestiek binnen een bepaalde ruimte of gebouw. Het zorgt voor minder galm, betere verstaanbaarheid en minder geluidsoverlast richting aangrenzende ruimtes. Ideaal voor vergaderruimtes, scholen, kantoren, maar ook theaters en concertzalen.

Akoestisch spuitwerk is een techniek die wordt toegepast op verschillende oppervlakken. Denk aan beton, gipsplaten, maar ook metaal. Deze toepassing maakt snelle isolatie mogelijk. Een aantal akoestische spuitpleisters bevatten zelfs een brandwerende eigenschap.

Waarom Hadeco?

Kies voor een ervaren vakman die meedenkt. Bij Hadeco maken we elke dag mooier:

Vakmanschap

Persoonlijk advies

Flexibiliteit

Garantie

Advies

Heeft u vragen over akoestisch spuitwerk? Met onze specialistische kennis en ervaring adviseren we u graag hierover. Neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Met deze toepassing worden oppervlakken akoestisch gemaakt. Het zorgt voor minder galm en een betere verstaanbaarheid in een ruimte.
Akoestisch spuitwerk wordt voornamelijk gebruikt in ruimtes om geluidsoverlast te verminderen. Denk aan kantoren, scholen, vergaderruimtes, maar ook theaters en concertzalen.

Vragen?
Bel onze specialisten

0413 29 28 00